tirsdag den 17. januar 2012

Tema: Spar penge på dit IT budget

I denne blog finder du inspiration til emner, løsninger og metoder som kan spare dig for penge, tid og ressourcer og således få et IT budget til at strække længere

#1 AD Management
  • Hvordan administrerer du dit AD og hvordan kontrollerer du ændringer i AD? 
  • Kan du spore hvem der har lavet hvilke ændringer og hvornår?
  • Bruger servicedesken for meget tid på trivielle henvendelser fra brugerne om ændring / oplysning af adgangskoder og brungerkonti?
  • Bruger IT afdelingen for meget tid på at vedligeholde generelle oplysninger om brugerne i AD?
  • Bruger du eksterne konsulenter til at lave rapporter til IT revisionen?
  • Hvordan rydder du op i AD hvad angår brugere og computere som er inaktive eller som ikke har logge på i længere tid?
Hvis du "bare" bruger de indbyggede MS værktøjer til at klare disse opgaver så er der stor sandsynlighed for at du kan spare både tid, penge og ressourcer ved at løse en eller flere af ovenstående opgave med nogle af løsningerne i vores AD management suite fra ManageEngine.

Hvad får du ud af at bruge AD management suiten?
  • Bedre samarbejde: Er I flere om at administrere AD så sikrer rollefordelingen at I kan arbejde optimalt sammen og bruge mindre tid på administration og rapportering. 
  • Mindre pres på servicedesken: Lad brugerne selv nulstille adgangskoder og opdatere kontkatinformation så der kommer færre trivielle henvendelser om dette i servicedesken. 
  • Mindre / ingen ekstern konsulentassistance: Alle rapporter ligger færdige i systemet uanset om det er interne rapporter eller rapporter til revisionen (compliance). 
  • Prisvenlig software på subscription: Vores løsninger er prisvenlige subscription licenser så der er stor sandsynlighed for at du kommer til at betale mindre end du gør du din nuværende løsning. Og fordi det er subscriptions bliver softwaren til en driftsomkostning i stedet for en investering som skal afskrives.
Hvilke løsninger finder du AD management suiten?


 
  
ADManager Plus Professional: En nem og brugervenlig løsning til Windows AD  administration og rapportering, som hjælper AD administratorer og teknikere i deres daglige arbejde. Med et centrali-seret og intuitivt webgrænsesnit håndterer ADManager Plus Professional en række komplekse opgaver som fx. masseændringer af brugerkonti og andre AD objekter, delegering af rollebaseret adgang til helpdesk teknikere og udarbejdelse af rapporter til brug for intern afrappor-tering og revision / compliance. 

>>Med ADManager Plus Professional kan du foretage ændringer i AD, enten på enkelte AD objekter eller i bulk. Du kan desuden nemt rapportere på status af disse objekter, så du kan få ryddet op i brugere og computere som er inaktive eller brugerkonti med ”never expire” adgangskoder o.lign. [Se YouTube video]  


 

ADSelfService Plus Professional: En sikker webbaseret løsning, som muliggør, at brugerne selv kan åbne deres låste brugerkonti, nulstille / forny deres adgangskoder og opdatere deres kontaktinformationer (kaldet ”Egenopdatering”). Administratorerne kan selv bestemme sikkerhedsniveauet og rammerne for nulstilling af adgangskoder og den samlede løsning aflaster helpdesken for trivielle opkald fra brugere, som har glemt eller skal have nulstillet deres adgangskode.

 >> Med ADSelfService Plus Professional kan du sikre nem selvbetjening af brugernes adgangskoder, åbne låste brugerkonti og lade brugerne opdatere deres egne kontaktin-formationer, så du letter presset på servicedesken. [Se YouTube video]  

 

ADAudit Plus Standard: En løsning, der opdager stort set alle ændringer på AD og kan rapportere og alarmere på disse ændringer. Funktionerne imødekommer de fleste revisionskrav / compliancekrav og giver samtidigt AD administratorer et værktøj til at højne sikkerheden og sporbarheden omkring ændringer i AD. Kort sagt så ved du altid hvem, der opdaterede AD med hvilke ændringer, hvor og hvornår.

>> Med ADAudit Plus Standard kan du auditere ændringer i AD så du nemt får compliance rapporter (fx logon/logoff) og auditere tilgang til andre servere og fileshares. Så bliver revisionen tilfredse. [Se YouTube video]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar